Guangzhou AVIS International Trade Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Guangzhou AVIS International Trade Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: DE ELEKTRISCHE FIETS VAN AVIS
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 10,000,000-15,000,000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%
Inleiding

Guangzhou AVIS International Trade Co. , Ltd in 2012 wordt gevestigd, gelegen in Guangzhou-stad, de Provincie die van Guangdong. Wij specialiseren ons in de productie van elektrische fiets, bergfiets en elektrische autoped enz. 10 jaar. Onze fabriek behandelt een gebied van meer dan 6.000 vierkante meters. De jaarlijkse omzet van het bedrijf bereikt 10 miljoen Amerikaanse dollars. Onze producten verkocht=worden= aan Europa, Azië, Noord-Amerika, Midden-Oosten en de Markt enz. van Oceanië Bovendien zijn wij ook verklaard Ce en hebben drie merken, ZHENGBU, SIROQUE en GDANNY. Wij werken met Duitse ontwerper Lucas en ons R&D-team heeft belangrijke octrooien in China verkregen. overeenkomstig de markt te zijn, nemen wij aan tentoonstellingen deel elk jaar, bijvoorbeeld, Kantonmarkt, Internationale de Fietstentoonstelling enz. van China. Als u om het even welke ideeën over onze producten hebt, gelieve ons te contacteren. Wij verheugen ons op het werken met u om u een bevredigend product te brengen en te hopen het kunnen aan uw zaken nuttig zijn!

Geschiedenis
2012, Binnenlandse opgezette verkoopmaatschappij. Het hoofdzakelijk product is elektrische fietsen.
 
2015, wordt de eerste productielijn officieel gelanceerd.
 
2017, werd de productie-installatie officieel voltooid in Guangzhou.
 
2019, werd de eerste partij uitgevoerde goederen officieel uitgevoerd naar Europa door de agent. Het begin van onze uitvoer ebike.
 
2021, worden Onze producten hoofdzakelijk verkocht aan de Verenigde Staten, Europa, Zuid-Amerika en andere landen, met een verkoopwinst van meer dan 10 miljoen Amerikaanse dollars.
Dienst
  1. De professionele hoogste technische talenten leiden productonderzoek en ontwikkeling en nieuw productbevordering.
  2. OEM verleende de dienst. Wij kunnen klant helpen om hun eigen pakket met de merknaam te ontwerpen.
  3. De vrije steekproeflevering. En kan goedkeuren de opbrengst uw eigen steekproef volgt.
  4. Hoogtepunt van de uitvoerervaring, snel en veilig vervoer de goederen.
  5. Volledig de dienstsysteem van pre-sale aan naverkoop.
  6. Sta cliënten bij om lokale marktonderzoek en analyse te maken.
Ons Team

Ons productieteam is niet alleen bij het front van de industrie in termen van technologie, besteden wij ook meer aandacht aan de duidelijkheid en de nauwkeurigheid van de producten van onze klanten. De meesten van ons zijn van wetenschap. Wij hebben onderzoek naar diverse disciplines zoals machines, spelen, elektronika, en fysica, die het idee van de makkelijk te begrijpen Klant kunnen zijn, zodat kunnen wij de bedoeling van de klant beter uitdrukken. Wij hebben ons eigen professioneel samenwerkingsteam. Wij blijven vernieuwen en meer modellen van fietsen en elektrische fietsen maken, en blijven klanten aan behoeften aan de berijdende ervaringsdiensten voldoen.